Home STARE KATEGORIJE Sport - RK Rudan Labin NAJAVA | Rudan Labin-Spačva | Boris Milevoj: Teže je ostati na vrhunskoj...

NAJAVA | Rudan Labin-Spačva | Boris Milevoj: Teže je ostati na vrhunskoj razini nego do nje stići

Možda i najvažnija utakmica proljetnog dijela sezone je ispred Rudan Labina. Spačva je momčad koja bi eventualnim slavljem u Labinu mogla napraviti mnogo štete, no pitanje je imaju li vinkovački rukometaši uopće izgleda?

RUDAN LABIN – SPAČVA (subota, 20:00)

Iako Spačva ima tek bod manje od Labinjana, jasno je tko je favorit u subotnjem susretu. Momčad Ilije Lovrinovića ne može računati na oboljele Vanju Šehića i Alena Griparića, ali i bez ta dva važna prvotimca, Kovari su favoriti.

“Protekla nam je godina bila izrazito uspješna, ali mnogo je teže ostati na vrhunskoj razini nego na nju stići. Dobro smo odradili pripreme, momčad je jako dobro odgovorila”, rekao je na početku pomoćni trener Boris Milevoj.

Organizator igre Rudan Labina Marin Marić osvrnuo se na susret u Vinkovcima i najavio sljedeći: “U napadu moramo biti maksimalno fokusirani na selekciju šuta i realizaciju jer su njihovi vratari najbolji dio momčadi. Neće nam biti lagano, ali odradili smo super pripreme, vjerujem da možemo ostvariti novu pobjedu.”

Na pripreme je, iz opravdanih razloga, zakasnila zvijezda labinske momčadi, Fran Mileta: “Ja sam prvi dio priprema preskočio zbog reprezentativnih obaveza, ali nakon dva dana poštede koje sam dobio od trenera Lovrinovića, uključio sam se i jedva čekam početak u subotu. Vježbali smo kontru, polukontru i brzi centar pa vjerujem da će nam to biti prednost ove polusezone.”