Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali loptački sportovi Adnan Subašić potpisao za Rašu 1938, Kurtić i Krasnići na Vinežu

Adnan Subašić potpisao za Rašu 1938, Kurtić i Krasnići na Vinežu

Polako, ali sigurno, klubovi dovršavaju zimske transfere, a najviše se toga vrti oko Druge ŽNL Istra, gdje ima čak tri labinska predstavnika (Iskra, Rabac, Polet i Raša 1938). Upravo su ti klubovi najaktivniji u transfernom roku.

Naime, Vinežani su izgubili ponajboljeg ofenzivca Adnana Subašića koji je preselio u Rašu 1938, ali je u kontra smjeru došao brzonogi Nermin Krasnići. Točnije, vratio se. Obranu Iskre pojačati će Damir Kurtić, dosada iskusni član Jedinstva Omladinac.

Druga ŽNL trebala bi biti još zanimljivija ove godine. Moela je dovela Denisa Mehmedagića, nekad opasnog napadača Buja, Rabac je također ojačao obrambeni bedem dovođenje Darka Sertića i Danijela Načinovića, a Istra iz Tara dovela je Milana Galika, dosadašnjeg igrača Kaštelira Labinci te vratara Kristijana Perišića koji je branio za juniore Jadrana te Montraker u posljednje tri godine.

U Drugu ŽNL svakako bi trebali Višnjanci koji su u svoje redove doveli dva igrača koji bi se mirno mogli pojaviti na bilo kojem treningu istarskih četvrtoligaša i tamo bi bili okarakterizirani kao pojačanja. Radi se o iskusnom braniču Juri Bonaci te mladom napadaču Gianluci Banku. Prvi je stigao iz Vrsara, drugi iz porečkog Jadrana. Potpićan je u svoje redove vratio Elvisa Vretenara, a Smoljanci Sloboda ponovno će koristiti usluge Davida Pajkovića.