Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali Atletičari Albone sudjelovali na prekrasnom zimsku kampu

Atletičari Albone sudjelovali na prekrasnom zimsku kampu

I ove godine Atletski savez Istre organizirao je Zimski atletski kamp za njihove najmlađe atletičare, za djecu do 10 godina. Ove godine održao se od 15. – 17.02.2019. Već tradicionalna lokacija bio je Planinarski dom – dvorac Stara sušica koji su popunili skoro do posljednjeg mjesta, u najbrojnijem kampu dosad, ukupno je sudjelovalo 88 atletičara i osam trenera – voditelja.

Najbrojniji su bili članovi AK Medulin i AK Maximvs Poreč, te članovi AK Albona Labin, a po prvi puta sudjeluju i članovi najmlađeg Istarskog atletskog kluba AK Vodnjan. Tijekom dana imali su aktivnosti na snijegu, atletsku igraonicu, planinarenje i šetnje u prirodi. Unatoč nedostatku snijega mali atletičari dali su se u potragu, te u skrivenim kotlinama pronašli dovoljno bijelog pokrivača za male zimske radosti. A i zaleđeno jezero pružilo je priliku za okršaj u bacačkim disciplinama. U dva termina, ujutro i popodne uživali su u atletskim aktivnostima na planinskom zraku.

Navečer su imali likovne radionice, društvene igre i naravno nezaobilaznu disco večer gdje su nakon napornog dana pokazali i skrivene talente na plesnom podiju. Žiri je nagradio najbolje, a program su vodile odlične animatorice. Kamp je protekao u najboljem redu, a za siguran prijevoz i dolazak na vrijeme pobrinuo se njihov službeni vozač Jimmy tours.