Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali JK Ippon također sudjelovao na Black Belt turniru u Zagrebu

JK Ippon također sudjelovao na Black Belt turniru u Zagrebu

U subotu 09. veljače na natjecanju Black Belt Open u Zagrebu judaši Labinskog Ippona nastupili su s deset judaša između 578 judaša iz 39 klubova.

U uzrasnoj skupini U12 nastupili su Antea Muškardin u kategoriji +52kg (pošto u njenoj kategoriji -52kg nije bilo judaša) te je osvojila treće mjesto. U istoj uzrasnoj kategoriji nastupili su još Haris Hodžić, kategorija -34kg koji je između 24 judaša bio sedmi, te Karlo Mileta i Alison Bonhke koji su unatoč odlicnim borbama ostali bez plasmana. U uzrasnoj skupini U14 nastupili su Sandić David u kategoriji -66kg i osvojio brončano odličje u konkurenciji sedam judaša, Lukas Jakovljević u kategoriji -42kg osvojio je srebrno odličje u konkurenciji deset judaša, Jagodić Edib je bio zlatni u kategoriji -55kg u konkurenciji deset judaša, te Amina Hodžić koja je ostala nadomak odličja na petom mjestu.

U uzrasnoj skupini U16 u kategoriji -55kg nastupili su Giambastiani Paolo koji je ostao bez plasmana te Jagodić Edib koji je završio sedmi. Među kadetima nastupio je Petar Dundara koji se, nakon državnog prvenstva na kojem je u konkurenciji 25 natjecatelja završio na nadomak medalje na petom mjestu, vratio na pobjednicke staze i sa tri pobjede osvojio zlatno odličje. Natjecatelje su vodili treneri Nikol Boneta i Eric Zahtila. Treninzi judo kluba i upisi za sve uzrasne skupine održavaju se u klupskoj dvorani na adresi Katuri 17 (ispod samačkog hotela).