Home STARE KATEGORIJE Sport - RK Rudan Labin Mario Ratkajec: Znamo koliko nam je ovaj susret bitan

Mario Ratkajec: Znamo koliko nam je ovaj susret bitan

Da je Umag uspio prošlog tjedna iznenaditi najbolju momčad lige Dubravu, sutrašnji bi istarski derbi vjerojatno bio “pro forma”, a Labinjani bi mogli i računati na bodove koji bi im mogli donijeti ulazak u Ligu za prvaka.

UMAG – RUDAN LABIN (subota, 19:30)

Međutim, Dubrava je uz sudački “povjetarac” u leđa uspjela preokrenuti vodstvo Umažana pa i “žutima” sutra treba pobjeda. Njihov prvi topnik, Tomislav Severec susret je najavio:

“Očekujem tvrdu utakmicu pošto okršaj ovih takmaca slovi kao istarski derbi. Također, i punu dvoranu s glasnom podrškom naših navijača. Nemamo si što skrivati, sve se zna, i prednosti i mane. Vjerujem da ćemo osigurati nastup u Ligi za prvaka, ali sigurno nam neće biti lako.”

I dok je vanjskih igrača u Labinu svakih par mjeseci sve više, Matuljac Mario Ratkajec svojim igrama osigurava sebi mir kad je u pitanju minutaža, a svojoj momčadi raznovrsnost u napadu. I protiv Porečana je dao svoj veliki doprinos s pet “komada”, a u subotu slijedi još jedan derbi za Rudan Labin:

“Vjerujem da će gledatelji vidjeti dobru utakmicu, kvalitete ne nedostaje ni na jednoj strani. Mi dobro znamo koliko nam je ovaj susret bitan te se nadam da ćemo uspjeti to prenijeti na parket i osigurati dva boda koja bi nas ‘pogurala’ ka Ligi za prvaka.”

FOTO: Katarina Franković