Home Ostalo Robi Fonović: Čupiću prednost protiv Potpićanaca, Porečani sigurno gube u Labinu

Robi Fonović: Čupiću prednost protiv Potpićanaca, Porečani sigurno gube u Labinu

Od ovog petka krećemo s rubrikom „Prognoza tjedna“ gdje će ljudi iz sporta, ali i oni koji ga samo vole prognozirati ishode klubova s Labinštine. Za prvo izdanje nismo previše razmišljali te smo „okrenuli broj“ Robija Fonovića, priznatog novinara i prekaljenog kladioničara…

Krk-Rudar (prijateljska nogometna utakmica) 1

Iako je teško prognozirati prijateljske utakmice mislim da je ovdje vrlo izvjesno da je Krk bolja momčad i apsolutni favorit. Ovom mišljenju ide u prilog i činjenica da je prethodni susret, koji je bio natjecateljskog duha, lagano završio na strani otočana. No, Rudar se ne treba pretjerano zamarati rezultatom s ove utakmice, već je treneru Josipoviću najvažnije da odigra jednu kvalitetnu predstavu koja bi trebala poslužiti kao uigravanje za prvenstvene utakmice.

Rudan Labin-Poreč (Premijer HMRL, 15.kolo) 1

Utakmica praktiči biti ili nebiti za labinski klub. Nakon poraza u Rijeci ukoliko žele do Lige za prvaka igra im samo pobjeda. Možda će im posao malo olakšati situacija da su Porečani praktički već osigurali tu ligu i da u utakmicu sigurno neće ući pretjerano agresivno. No bez obzira na sve u Labinu je jedan i jedini favorit Rudan Labin i bodovi sigurno ostaju u SC Franko Mileta.

Ivanić-Rudar (Druga HŽRL Zapad, 13.kolo) 1

I ovdje je vrlo izvjestan ishod utakmice, ali nažalost velike su favoritkinje igračice Ivanića. One su i u Labinu pobijedile domaću ekipu pa tako bi sve osim njihove pobjede bilo iznenađenje. Labinjanke su u drugi dio prvenstva ušle s pobjedom, ali i oslabljene za vratarku Legac što će im možda biti i najveći i teško nadoknadiv izostanak.

Žminj-Potpićan (Kup Istre, 1.kolo) 1

I u ovoj utakmici prednost je apsolutno na strani domaće momčadi koja je trkački i igrački bolja od Potpićanaca koji su tek krenuli u prave pripreme.

Iskra-Istra Pula (Kup Istre, 1.kolo) 1

Jedna vrlo zanimljiva utakmica u kojoj, unatoč tome što igraju u ligi niže, prednost daje domaćoj momčadi. Fatos Hoxha na raspolaganju ima skup dobrih igrača koji kvalitetom bez većih problema mogu parirati većini momčadi iz I ŽNL. I pulska je Istra jedna od njih i siguran sam da će ljubitelji nogometa gledati zanimljivu utakmicu u kojoj će domaćini na kraju pobijediti.