Home STARE KATEGORIJE Sport - NK Rudar Slovenski drugoligaš potvrdio dolazak na Trofej Labinskih Rudara

Slovenski drugoligaš potvrdio dolazak na Trofej Labinskih Rudara

Na društvenim mrežama NK Rudar je jutros objavio potvrdu kako se njihov lipanjski turnir Trofej Labinskih Rudara širi velikom brzinom. Prošlog tjedna su najavili povratak velikana Rijeke na turnir, a danas su putem svojih komunikacijskih kanala (web stranica turnira i profili na društvenim mrežama) obznanili dolazak još jednog kluba, ovog puta inozemnog. Na stranicama Trofeja Labinskih Rudara stoji sljedeće…


Sigurno da nam je veoma drago kad nam na turnir dolazak potvrde momčadi koje su već bile u prijašnjim godinama, ali posebno je uzbuđenje kad se netko najavi po prvi puta.

To je ovih dana napravila slovenska NK Krka, drugoligaš koji itekako pazi na razvoj svojih klinaca. Tim povodom obratio nam se voditelj omladinskog pogona “Zelenih” iz Novog Mesta, Matej Škrbec:

“Prošle godine je Rudar s najmlađima došao na naš turnir i već smo tu uvidjeli da se radi o trenerima koji znaju svoj posao, paze na svoje momke, ali i njihovo ponašanje. Od tog trenutka naši klubovi imaju dobar kontakt, a i kako čujemo na Vašem turniru su djeca u prvom planu. Biti će nam ovo prvi dolazak u Labin i Rabac, ali zbog svega što smo čuli i vidjeli o Vama, radujemo se tome.” 

Hvala voditelju omladinskog pogona Krke na lijepim riječima uz obećanje kako ćemo napraviti sve da Krka i Rudar još više osnaže svoju suradnju na dobrobit djece.