Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Radi li Bernardić svom SDP-u štetu svjesno ili nesvjesno?

Radi li Bernardić svom SDP-u štetu svjesno ili nesvjesno?

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić od prvog dana na toj poziciji ima mnogo protivnika, a kompletna stranka u velikom je padu.

Teško je tražiti krivca za to, ali je činjenica da popularni “Bero” nekim svojim potezima ne radi baš kvalitetan efekt prema javnosti.

Tako se i jučer nakon “ugodne kave” slikao s kastavskim vjeroučiteljem Marinom Miletićem, inače veoma blagim i naprednim nazovi-klerikalcem koji je podosta popularan među mladima u Rijeci. Međutim, ono što zagovara Miletić u svojim javnim istupima i ono što predstavlja socijaldemokracija, ideja koju bi trebao braniti Bernardić gotovo su u suštoj suprotnosti.

Izgleda da Bernardiću nije jasno da je HDZ-u glasače gotovo nemoguće oduzeti – za SDP je jedino moguće animirati one koji na izbore ne izlaze.

Sudeći prema društvenim mrežama, ovim je potezom ponovno razljutio svoje sljedbenike. “Strašno”, “ja ovo više ne mogu gledati” i mnogi drugi negativni komentari obasuli su Bernardićev Facebook profil, a jedan je komentator predložio da “mu sljedeći “selfie” bude s Markićkom ili Bujancem”.