Home LABIN Labin - ostalo Valamar prvi u Hrvatskoj ima hotel s bazenom za sezonce

Valamar prvi u Hrvatskoj ima hotel s bazenom za sezonce

Nakon što je Valamar uveo jamstvo minimalnih neto primanja od 5000 do 7500 kuna, isplatu 13. plaće, božićnice i posebne nagrade za sezonu, sezonci koji rade kod top poslodavca u turizmu sada prvi put u Hrvatskoj dobivaju i smještaj u hotelu s bazenom. Najbolji hotel za sezonske radnike najveća turistička kompanija od ove godine ima u Rapcu.

Valamar je do sada uložio više od 60 milijuna kuna u kvalitetan smještaj za zaposlenike pa sezonski radnici već imaju osiguran smještaj u hotelima za zaposlenike Kuća Valamar na dvije lokacije u Poreču, u Rapcu i na Krku. U tijeku je gradnja i pete Kuće Valamar u Dubrovniku, u koju će prvi sezonski radnici ući iduće godine.

Sezonci u Rapcu tako će se prvi u Hrvatskoj moći nakon napornog radnog dana odmarati na ležaljci uz vanjski bazen. Kuća Valamar u Rapcu ima tri objekta sa smještajnim jedinicama. Recepcija za prijavu i pansionski restoran u kojem se poslužuje doručak se nalaze u glavnom objektu. Dva objekta su opremljena zajedničkom kuhinjom sa svom opremom i priborom potrebnim za pripremanje obroka. U sva tri objekta su i automati s toplim i hladnim napicima.

Za zajednička druženja i opuštanje nakon posla na raspolaganju im je i game room, prostor za video i društvene igre opremljen igraćom konzolom, stolnim nogometom, stolnim hokejem, pikadom i društvenim igrama. U hotelu su i dnevni boravak sa zajedničkim televizorom te dvije outdoor hangout zone, od kojih jedna ima i roštilj. U sklopu hotela za sezonce je i bike room, predviđen za odlaganje bicikala. Smještenima u Kući Valamar nadohvat su ruke i praonica i sušionica rublja.

Uz to, sezonskim radnicima koji dolaze raditi iz cijele Hrvatske, osigurani su i topli obroci na trošak poslodavca. Osim ponude poslova, visine plaće i ostalih materijalnih prava te prilike za karijeru, upravo je smještaj jedan od najvažnijih kriterija po kojima sezonski radnici biraju poslove. Kuća Valamar je koncept osiguranja kvalitetnog smještaja i prehrane sezonskih radnika na teret poslodavca dok borave na destinaciji gdje rade. U istoimenim hotelima, namijenjenim upravo njima, zaposlenici imaju većinom jednokrevetne i dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom i toaletom, novim i udobnim namještajem, televizorom i hladnjakom. Kuhinja, u kojoj si sami mogu pripremati obroke, kao i blagovaonica potpuno su opremljene štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnim pećnicama te ostalom opremom. U svim Kućama Valamar je i zajednička prostorija za odmor s velikim televizorom i DVD uređajem, konzolom PlayStation, društvenim igrama i besplatnim Wi-Fi internetom, i sve to uz udobne sofe i fotelje.

Valamar kao top poslodavac u turizmu prvi jamči i minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za zaposlenike koji odrade pun mjesečni fond sati. Od ove godine Valamar isplaćuje i 13. plaću u iznosu od 5000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. godini raditi najmanje deset mjeseci. Sezonski radnici koji odrade punu sezonu dobit će za nju posebne nagrade u iznosu od 1200 do 2000 kuna, ovisno o odrađenim mjesecima rada, a od čega će 500 kuna biti isplaćeno već s plaćom za mjesec srpanj.

Na kraju godine stiže i božićnica od 2000 kuna za sve stalno zaposlene djelatnike. Mladi u Valamaru imaju izvrsne prilike za edukacije i razvoj karijere.

Prijavite se za dobar posao u Valamaru!