Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali Viktoria Hrvatin u Rijeci najbolja u konkurenciji 21 djevojčice do deset godina

Viktoria Hrvatin u Rijeci najbolja u konkurenciji 21 djevojčice do deset godina

Proteklog vikenda mladi tenisači i tenisačice TK Rabac nastupila su u Rijeci na prvom od turnira regije Istra i Primorje OP Pećina do 8 i 10 godina koje se boduje za državni Masters koje će se održati krajem ove godine. 

Za sjajne vijesti u subotu opet se pobrinula mlada Rapčanka Viktoria Hrvatin koja je u konkurenciji 21 djevojčica osvojila prvo mjesto u kategoriji do 10 godina sa samo dva izgubljena gema. Od ostalih rabačkih predstavnica drugo mjesto srebrne skupine osvojila je Una Vuletović, Lucia Fonović osvojila je prvo mjesto brončane skupine, dok su prve nastupe na turnirima zabilježile Nika Toplak, Nora Belušić i Dinka Licul.

U konkurenciji dječaka do 10 godina također premijerni nastup imali su Toni Milevoj koji je izgubio u polufinalu brončane skupine i Petar Kranjac. Na državni Masters plasirati će se četiri najbolja dječaka i djevojčice iz regije Istra i Primorje.

U nedjelju održan je turnir do 8 godina na kojem su nastupile najmlađe rabačke nade Luis Juričić, Franko Fonović, Dora Arapović, Zrinka Garilović i Alison Faraguna. U konkurenciji 30-ak djece svo petero je osvojilo zlatnu medalju. Sljedeće na redu iz kalendara turnira je OP Rukavca koje će se održati 23.-24.03. na kojem se nadamo novim lijepim vijestima djece iz TK Rabac.