Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali JK Ippon sudjelovao na regionalnim pripremama za mlađe kadete te na Sakura...

JK Ippon sudjelovao na regionalnim pripremama za mlađe kadete te na Sakura Kupu

Protekloga vikenda su članovi judo kluba Ippon, Edib Jagodić, Lukas Jakovljević i David Sandić u pratnji trenera Vedrana Pizentića, sudjelovali na regionalnim pripremama za mlađe kadete održanima u Zagrebu. Dva dana intenzivnog treniranja, učenja i okušavanje u borbama će sigurno pridonijeti uspjehu na budućim natjecanjima.

Vikend ranije, u subotu 30.03.2019. natjecatelji JK Ippon nastupili su na Sakura Kupu u Svetoj Nedelji u konkurenciji 511 natjecatelje iz 40 klubova iz Hrvatske i inozemstva. U uzrastu do 10 godina plasman je ostvario Vito Brezac zauzevši sedmo mjesto u kategoriji –42kg. U uzrastu do 12 godina najbolji je plasman ostvarila Antea Muškardin osvojivši treće mjesto u kategoriji +52kg. Gabriel Đokić je u kategoriji –38kg osvojio peto mjesto dok su Roko Sabalić i Luca Giambastiani zauzeli sedma mjesta u ketagoriji –46kg.

U uzrastu do 14 godina zlata su pripala Edibu Jagodiću u kategoriji –55kg i Lukasu Jakovljeviću u kategoriji –38kg. Lukasov uspjeh nagrađen je i posebnim priznanjem te je proglašen najuspješnijim borcem u uzrastu. Gabriel Banišić osvojio je srebrno odličje u kategoriji –50kg, a Amina Hodžić brončano odličje u kategoriji -40kg . Plasman su ostvarili i Arian Hrvatin koji je bio peti u kategoriji –66kg te Karla Dobrić u kategoriji -40kg i Luka Dragolin u kategoriji –46kg koji su zauzeli sedma mjesta.

U uzrastu do 16 godina i Jakovljević i Jagodić ponovo su se domogli postolja te je tako Lukas Jakovljević osvojio srebrnu medalju u kategoriji –42kg, a Edib Jagodić brončanu medalju u kategoriji –55kg.


Lukas Jakovljević