Home LABIN Labin - ostalo Poziv labinskim udrugama za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga 2019.

Poziv labinskim udrugama za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga 2019.

Pozivaju se sve organizacije civilnog društva s područja Grada Labina da se pridruže organizaciji i provedbi Dana otvorenih vrata udruga 2019. (DOVU). Cilj ove manifestacije je informiranje javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici, koja će se tradicionalno održati i ove godine, od 16. do 18. svibnja 2019. u cijeloj Hrvatskoj.

Dane otvorenih vrata udruga Ured za udruge organizira se osmu godinu za redom kako bi se svim zainteresiranim građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja, a ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih. Ovo je prilika da se za građane organiziraju kreativne radionice, predavanja, predstave, lokalne akcije, te da ih se upozna s projektima i programima koje udruge provode, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Ured za udruge osigurat će udrugama promotivne materijale, pomoć oko prijave na događanje putem mobilne aplikacije UdrugeInfo (https://www.udruge.hr), dijeljenje informacija putem internetske stranice Ureda za udruge, te medijsku promociju na nacionalnoj razini. Ovim putem Grad Labin poziva sve udruge koje djeluju na području grada da otvore svoja vrata te da se, organizacijom različitih događanja u svojoj lokalnoj zajednici, uključe u Dane otvorenih vrata udruga 2019. Više informacija pronađite na www.udruge.hr