Home STARE KATEGORIJE Labin - Gradska uprava Sportskom centru Franko Mileta nedostaje samo 30 tisuća kuna kako bi sam...

Sportskom centru Franko Mileta nedostaje samo 30 tisuća kuna kako bi sam sebe održavao

Danas je na Gradskom vijeću Grada Labina posebno zanimljiva bila prezentacija direktora trgovačkog društva Labin 2000 Dalibora Zupičića. Naime, treba znati da je 2018. godina bila prva u kojoj se na raspolaganju imalo novi Sportski centar Franko Mileta, odnosno dvije dvorane. 

Nekoliko kongresa i manifestacija u velikoj labinskoj dvorani donijelo je tvrtki Labin 2000 nešto više od 45 tisuća kuna, a kada se na to nadodaju i prihodi od najma, SŠ Mate Blažina zbog tjelesnog i zdravstvenog odgoja, ali i rekreacije, dolazimo do brojke od 672 tisuće kuna u 2018. godini.

Obzirom da su troškovi bili 705 tisuća kuna, može se reći da je postignut vrlo dobar rezultat jer laički to znači da nedostaje 30 tisuća kuna kako bi se moglo reći da dvorana samu sebe održava, što je gotovo pa utopijski cilj. No, tko se spreman kladiti protiv Zupičića i njegovog tima da u 2019. neće poboljšati popunjenost dvorane i možda doći do tog (ne)realnog ostvarenja?