Home STARE KATEGORIJE Labin - Gradonačelnik Gradonačelnik Glavičić održao prijem za najuspješnije učenike i njihove mentore

Gradonačelnik Glavičić održao prijem za najuspješnije učenike i njihove mentore

Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić u Gradskoj knjižnici Labin danas je održao tradicionalni prijem za najuspješnije učenike i njihove mentore iz Osnovne škole Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“, Srednje škole Mate Blažine, Umjetničke škole Matka Brajše Rašana i Centra „Liče Faraguna“.

Prijemu su prisustvovali učenici koji su tijekom ove školske godine ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama, i to prva tri mjesta na županijskim natjecanjima i sudjelovanje na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama.

Gradonačelnik Glavičić čestitao je na postignutim uspjesima i ostvarenim rezultatima te zahvalio učenicima i učiteljima na trudu koji ulažu. Naglasio je kako uspjeh svakog od njih iznimno raduje jer potvrđuje kvalitetan rad u školama, ali je i izvrsna promocija grada.

Svaki nagrađeni učenik na poklon je dobio knjigu, a Grad će kao i ranijih godina za sve njih organizirati i besplatan jednodnevni izlet.