Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali Tenisači Rapca ponovno imali sjajan vikend

Tenisači Rapca ponovno imali sjajan vikend

Protekli vikend natjecatelji TK Rabac su bili vrlo aktivni i nastupili na čak pet natjecanja. 

U subotu Viktoria Hrvatin je nastupila u Ogulinu na HP Sportskim igrama mladih 2019. gdje je u kategoriji djevojčica do 11 god. osvojila sjajno treće mjesto. U isto vrijeme u Opatiji održavao se turnir do 14 godina na kojem su nastupile Lucija Zupičić i Ani Čupić. Lucija je zaustavljena u četvrtfinalu u pojedinačnoj kategoriji, dok su u konkurenciji parova rabačke cure dogurale sve do polufinala gdje su izgubile od kasnijih pobjednica turnira.

U subotu je i seniorska ekipa bila aktivna koja je u trećem kolu 1.Hrvatske lige u Rapcu svladala TK Varteks iz Varaždina rezultatom 5:2 i time povećala svoje šanse za ostanak u najjačem rangu hrvatskog klupskog tenisa.

U nedjelju se je na terenima TK Kvarnera u Rijeci održalo OP Kvarnera do 8 i 10 godina na kojem je opet sjajna bila Viktoria Hrvatin koja je u kategoriji djevojčica do 10 godina osvojila drugo mjesto, dok je Iskra Sinković zauzela treće mjesto srebrne skupine. Još su u konkurenciji djevojčica nastupile Una Vuletović i Nika Toplak, te u kategoriji dječaka Toni Milevoj i Petar Kranjac.

U kategoriji djece do 8 godina nastupili su Luis Juričić, Alessio Martinello, Zrinka Garilović i Alison Faraguna, te su svi osvojili zlatne medalje. Već u srijedu seniore očekuje novi nastup u četvrtom kolu u Rapcu protiv TK Kvarner iz Rijeke, dok se za vikend u Opatiji održava OP Opatije do 8 i 10 godina.