Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Stjepan Lončar: Intera dosad još nitko nije nadigrao

Stjepan Lončar: Intera dosad još nitko nije nadigrao

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Inter (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) u utakmici sedmog kola Hrvatski telekom Prve lige. Nakon završetka nastupa u Europskoj ligi, bijeli se okreću obavezama u prvenstvu prije reprezentativne pauze.

„Jako bitna utakmica za nas jer nam je bitno pred pauzu da na neki način ostavimo sve iza sebe što je bilo, posebno nastupe i potrošnju koje smo doživjeli u Europi. Još osjećamo posljedice nastupa u Europskoj ligi i bitno je da apsolviramo Inter na najbolji mogući način, te da nakon pauze osvježeni i maksimalno motivirani krenemo dalje“, ustvrdio je Igor Bišćan uoči nedjeljnog ogleda.

„Inter je bio neugodan i Dinamu i Osijeku i upozorit ćemo igrače na to. Mi smo profesionalci i znam da su dečki dosad bili maksimalno ozbiljni u svim utakmicama i situacijama, tako da tu neće biti problema“, rekao je Bišćan.

Utakmicu je najavio i ofenzivni veznjak Stjepan Lončar. „Nakon ispadanja iz Europe i neprospavane noći, jedva čekamo  novu utakmicu. Nema vremena za tugu i žal, fokusirani smo samo na prvenstvo. Vidim da je Inter u šest utakmica osvojio samo dva boda, ali njih nitko dosad nije nadigrao. Favoriti smo na Rujevici, moramo pokušati što prije postići pogodak i pobijediti utakmicu“, rekao je Stjepan Lončar.

Utakmicu koja sutra, u nedjelju 01. rujna, u 20 sati započinje na Rujevici, sudi Ante Čuljak iz Zagreba, a pomagati će mu Sanja Rođak Karšić (Podravske Sesvete) te Goran Loparac (Sladojevci). Delegat utakmice je Zoran Pandža iz Vinkovaca.