Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Istra Sutra Svjetski dan turizma

Sutra Svjetski dan turizma

Već četvrtu godinu zaredom, Istarska županija uključuje se u obilježavanje Svjetskog dana turizma nudeći svim zainteresiranima bogat turistički sadržaj po pristupačnijim cijenama ili čak potpuno besplatno.

Istrijani i njihovi gosti mogu posjetiti čak 41 zanimljiv sadržaj podijeljen u kategorije kao što su gourmet, sport, muzeji i izložbe, ture i vođenja te wellness.

Na području Labinštine u ovu inicijativu su se uključili Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja i Udruga Mediteranski kiparski simpozij. S ciljem što boljeg upoznavanja kulturne baštine, zajedničkim snagama, a u suradnji s privatnim iznajmljivačima, organiziraju edukativnu šetnju pod stručnim vodstvom na engleskom jeziku u trajanju od 2 sata kroz Park skulptura Dubrova. Šetnja počinje sutra, 28.rujna u 16 h i besplatna je, a radi bolje organizaciju, svoju je prijavu potrebno uputiti na mail: tzo.svetanedelja@gmail.com ili na brojeve telefona 099/3534223 i 092/2989595.

Ako pak želite upoznati neki drugi dio naše županije, na linku pronađite popis ostalih dionika diljem Istre uključenih u ovu inicijativu.