Home LABIN Labin - ostalo Zaklada raspisala natječaj “Mali projekti za bolje sutra”

Zaklada raspisala natječaj “Mali projekti za bolje sutra”

Danas, 18.rujna, Zaklada je raspisala 2. Natječaj “Mali projekti za bolje sutra” koji se financira iz Fonda gradova i općina članova u koje osim Labina spadaju i Buzet, Buje, Funtana, Ližnjan, Marčana, Medulin, Novigrad, Pazin, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vodnjan te Vrsar.

Mali projekt podrazumijeva skupinu aktivnosti pokrenutih od strane skupine građana u lokalnoj zajednici koji djeluju kroz udruge, ustanove ili mjesne odbore za dobrobit šire lokalne zajednice, a cilj mu je doprinijeti rješavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici. 

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, ustanove i mjesni odbori sa sjedištem u gradovima i općinama članovima Fonda, a natječaj je moguće prijaviti u prioritetnim područjima “Razvoj lokalne zajednice” i “Očuvanje, valorizacija i promocija istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja”.

Ukupna vrijednost natječaja je 240.000,00 kuna, a najveći iznos koji se može tražiti od Zaklade je 20.000,00 kuna. Sufinanciranje od strane Zaklade može biti do 100% vrijednosti prijavljenog projekta.

Rok za prijavu na natječaj je 18.10.2019. godine, a natječajnu dokumentaciju kao i više informacija pronađite na službenim stranicama Zaklade.