Home LABIN Labin - ostalo Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal

Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal” koja će se održati u Gradskoj knjižnici Labin, u srijedu, 23. listopada 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati. 


Cilj je objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. Danas statistika pokazuje da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani, te će se kroz edukaciju osvijestiti kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca ali i održavati tu digitalnu vezu.


Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati, a vodit će ju Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim kanalima komunikacije i produbljivanja odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača. 


Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, prijavu izvršite na sljedećoj poveznici, najkasnije do ponedjeljka 21. listopada 2019. godine. 


Za sve dodatne informacije, kontaktirajte Jelenu Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.