Home LABIN Labin - ostalo Grad Labin i Općina Raša raspisali natječaj za dodjelu stipendija

Grad Labin i Općina Raša raspisali natječaj za dodjelu stipendija

Grad Labin je raspisao Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Grada u školskoj/studijskoj godini 2019/2020.

Dodijelit će se šest stipendija učenicima srednjih škola, petnaest stipendija studentima prve godine deficitarnih zanimanja, šest studentima prve godine studija, šest studentima druge do šeste godine deficitarnih zanimanja i četiri stipendije studentima druge do šeste godine svih studija.

Prijave na Natječaj podnose se na adresu Grada Labina, na propisanom obrascu kojeg se može dobiti u prizemlju zgrade Grada Labina te na web stranici Grada Labina. Na potonjem je moguće naći i svu potrebnu dokumentaciju.

Natječaj je otvoren do 21.listopada.

Za učenike srednjih škola i studente s raškog područja, i Općina Raša je raspisala natječaj za dodjelu stipendija.

U školskoj/studijskoj godini 2019./2020. dodijelit će 22 nove stipendije: osam stipendija učenicima, kao i studentima prve godine studija, šest studentima od druge do šeste godine te prve i druge godine diplomskog, specijalističkog diplomskog, stručnog te s njima izjednačenih stipendija u inozemstvu.

Natječaj i obrasci za prijavu na natječaj, koji je također otvoren do 21.listopada dostupni su na službenim stranicama općine.