Home LABIN Labin - ostalo Halloween u Escape kombiju

Halloween u Escape kombiju

Alfa Albona ovog četvrtka organizira Escape van. Cilj ove popularne igre, odnosno već naširoko poznatih Escape roomova je otkrivanjem zagonetki pronaći izlaz iz zatvorene sobe. Alfa Albona odlučila je tu ideju prenijeti na bijeg iz mobilnog kombija. Unutar kombija bit će postavljeno nekoliko zagonetki te će sudionici imati pola sata da dođu do rješenja i uspješno izađu iz kombija. Sve igrače koji uspješno odrade zadatak očekuju prigodne nagrade!

Pozivaju sve one koji su dovoljno hrabri da prijave ekipe od tri do šest igrača u inbox Udruge te se tako prijave na igru Escape room koja će se održati u četvrtak, 31. listopada 2019. godine u 18:00 sati. O točnoj lokaciji prijavljeni će biti obaviješteni naknadno.

Aktivnost se održava u sklopu Time to move kampanje, kampanje kojom se tijekom mjeseca listopada nastoji informirati mlade o programima mobilnosti i ostalim mogućnostima koje mogu ostvariti kao građani Europske unije. Kampanja se kroz više od 1.000 aktivnosti provodi u 36 zemalja članica Eurodesk mreže – besplatnog info kutka Europske komisije.