Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Istra Istra puna događaja

Istra puna događaja

Ovog se vikenda u Istri održava mnoštvo manifestacija.

Danas je počeo jubilarni deseti Festival terana i tartufa koji donosi brojne izlagače, degustacije terana, tartufa i raznih proizvoda na bazi terana i tartufa. Motovun je na sat vremena vožnje udaljen od Labina, a ako se požurite, još uvijek se stignete uključiti u bogat program koji su pripremili. Više pronađite na službenom Facebook eventu.

Svi ljubitelji fine klope zasigurno neće propustiti već nadaleko poznat Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu gdje svaka feta ovog specijaliteta priča priču o jedinstvenoj kvaliteti i čaroliji okusa delikatese omiljene i cijenjene u čitavom svijetu. Ako festival ne posjećujete samo zbog pršuta (što sumnjamo), obradovat će vas informacija da vas između ostalog danas očekuje koncert Jelene Rozge, a sutra koncert Gustafa. Kompletan program pronađite na FB eventu.

Oni koje žele saznati najnovije trendove u uređenju interijera, zaputit će se put Rovinja, gdje je do sutra otvoren drugi međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera, Design District. Riječ je o sajmu gdje će se predstaviti turistički sektor, arhitekti i dizajneri te naravno ponuđači i proizvođači namještaja i proizvoda za dizajn interijera. Na prostoru većem od 4000 m2 posjetitelji će imati prilike razgledati više od 100 izlagača. Design district se održava u staroj tvornici u Rovinju, a izloženo možete pogledati u vremenu od 10:00 do 19:00 h. Ukoliko do sada niste preuzeli svoju besplatnu ulaznicu, ulaz će se naplaćivati u iznosu od 30 kn. Više informacija na Facebooku.