Home STARE KATEGORIJE Kultura - Glazba Najstrašnija glazba u Magnusu!

Najstrašnija glazba u Magnusu!

Najstrašniji dan u godini zahtjeva najstrašniju glazbu, a tako će biti upravo nadolazeće subote (2.11.) ako se zaputite u hram elektronske glazbe u Istri, poznati Magnus. Pazin se i ove sezone upisuje na kartu strašnih elektronskih događanja, a ovoga puta na rasporedu je HALLOWEEN MONSTERS party dobro uhodanog kolektiva Seriously Twisted. Glavno strašno dobro ime dolazi s Get Physical etikete, a iza sebe ima pregršt dobrih gigova diljem zemaljske kugle. Njegovo ime je Andrea Ljekaj, a rame uz rame biti će tu i drugi strašni gost Alex Ranerro s etikete Solvd iz Slovenije.

Kako bi što bolje predstavili mračni Seriously Twisted kolektiv Marin Biocic i Tino Dobric spremaju vam čudovišno dobar set koji će vas rasplesati do maksimuma. I ovoga puta klub Magnus uz poseban vizualni dio sprema i moćni D&B Audiotechnik soundsystem koji će vas tresti do jutra!!!

Ulaznice za najstrašniji party sezone možete kupiti po cijeni od 50 kuna, a poseban dar za pripadnice ljepšeg spola bit će maske koje će dobiti na ulazu…

Party započinje u 23.00 sata, a kraj se nazire oko 06.00 sati ujutro.