Home STARE KATEGORIJE Sport - NK Rudar Nakon utakmice s Novigradom, na račun Labina, Rudara i Labinjana stižu velike...

Nakon utakmice s Novigradom, na račun Labina, Rudara i Labinjana stižu velike pohvale!

Jučerašnja utakmica Rudara i Novigrada vrlo je brzo nakon završetka postala tema telefonskih razgovora. Naime, u proteklih nekoliko tjedana Treća HNL Zapad počela je na trenutke i na nekim lokacijama ličiti na „festivale vrijeđanja i nekulturnog ponašanja“ što su potvrdili mnogi akteri, iz različitih klubova.

Povjerenik lige Robi Fonović jučer je bio na utakmici Rudar-Novigrad te nam je, doduše u neslužbenom razgovoru, potvrdio kako je ponašanje svih bilo uzorno. Obzirom da je to bio treći izvor koji je pohvalio sve aktere susreta, za komentar smo zatražili direktora gostujućeg kluba Novigrada Zvonimira Hodaka.

„Gospodska utakmica dva gospodska kluba. Suđenje vrhunsko, domaćini isto tako. Šteta što samo jedan od ova dva kluba može u drugu ligu“, rekao je Hodak, a čim smo poklopili slušalicu, do nas su počele stizati informacije o nemilim scenama s ostalih terena, odnosno ono što nekulturne osobe nazivaju „navijačkom atmosferom“.

Za napomenuti je da je Rudar više od pola sata bio u zaostatku, a da sudac i gosti nisu doživjeli ni najmanju uvredu ni verbalnu prijetnju. Labinu i Labinjanima na čast, ostalima za primjer. Za kraj, jutros je klub objavio i fotogaleriju sa susreta, a sportski zagrljaj Adnana Hasanbegovića i Manuela Pamića samo je „šlag“ na „tortu“ ove priče. Bravo svi akteri, to je sport!

FOTOGALERIJA