Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Simon Rožman debitira u nedjelju na Rujevici

Simon Rožman debitira u nedjelju na Rujevici

Simon Rožman u nedjelju će debitirati na Rujevici, novi trener prvi put će voditi ekipu Rijeke na domaćem travnjaku. U goste u nedjelju stiže zagrebačka Lokomotiva (Stadion HNK Rijeka, 19 sati).

“Iza nas je dobar tjedan, odigrali smo Kup utakmicu u kojoj je bilo dobrih elemenata za nadogradnju, bez obzira na kvalitetu suparnika. Igrači su spremni i motivirani, puni želje da idu dalje”, rekao je Simon Rožman u najavi nedjeljnog ogleda.

Rijeka je u prvom ogledu ove sezone u Kranjčevićevoj slavila 1:0. “Ako analiziramo igru Lokomotive i kako daju golove, vidimo da 40 posto daju iz prekida. Jako su dobra ekipa u fazi obrane. Bitno mi je da mi na terenu radimo dobre stvari, da imamo potrebnu dinamiku i da se borimo. Bitno je da idemo u tom pravcu”, ustvrdio je Rožman.

“Na kraju poziv navijačima da dođu na utakmicu i pomognu igračima, posebice u situacijama u kojima će biti teško. U niti jednoj utakmici neće ići sve u našem smjeru, pa kada dođe do određenog disbalansa da im pomognu da odradimo kako treba i da uživaju u našoj igri”, zaključio je Simon Rožman.