Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Simon Rožman: Možda je vrijeme za pobjedu u Koprivnici

Simon Rožman: Možda je vrijeme za pobjedu u Koprivnici

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Slaven Belupa (17.30 sati) u utakmici 12. kola Hrvatski telekom Prve lige. Nakon reprezentativne pauze, bijeli se vraćaju obavezama u prvenstvu na gostovanju u Koprivnici gdje u zadnja dva nastupa nisu uspjeli doći do pobjede.

“Postoji velika neizvjesnost jer Slaven Belupo je promijenio trenera, ali trenutno najviše razmišljamo o sebi i našem sadržaju u igri.  Očekujemo maksimalnu agresiju u igri od strane Slaven Belupa, a od mojih igrača, koji će dobiti priliku, očekujem da je maksimalno iskoriste. Zadnje dvije utakmice u Koprivnici Rijeka je odigrala 1:1, vrijeme je možda za pobjedu”, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi utakmice izrazivši zadovoljstvo

“Tri dana smo bili u Umagu, to je bilo odlično za mene i igrače da se što bolje upoznamo. Za igrače je sada zahtjevan period jer teško je sve te informacije koje smo im dali prihvatiti u jedan dan”, rekao je Rožman.

Utakmicu protiv Slaven Belupa najavio je i Alexander Gorgon. “Čeka nas zanimljiva utakmica iz dva razloga. Prvi razlog je jer se radi o prvoj utakmici nakon pauze zbog reprezentacije, a drugi razlog je promjena trenera u Slaven Belupu. Veliki je upitnik nad time kako će Slaven igrati, ali najvažnije je gledati na sebe i naš cilj mora biti da se druga ekipa prilagodi nama, a ne obrnuto”, ustvrdio je Alexander Gorgon.