Home LABIN Labin - ostalo U nedjelju akcija čišćenja

U nedjelju akcija čišćenja

U nedjelju 13. listopada održat će se akcija čišćenja podmorja Uvale Prtlog te obale Prtloga pod nazivom EkoLa Prtlog. Pozivaju se građani da se priključe radnom druženju u čišćenju priobalja i zabavi u prirodi.
Okupljanje sudionika počinje u 10 sati na parkiralištu u naselju Prtlog gdje će sudionici dobiti dodatne informacije. Ovisno o broju odazvanih, akcija će se širiti po punktovima. Akcija će trajati 2 sata, a obuhvaćat će čišćenje podmorja (prostor oko Mlina prema plaži u Vali i prema Punti/Uvala Prtlog) te čišćenje obale (prostor oko Mlina prema plaži u Vali i prema Punti, plaža u Vali, prostor oko Šeničine, područje od Punte prema Šeničini). Zajedničko druženje održat će se u 12 sati kod Mlina (Toša).
Mole se svi zainteresirane da ponesu rukavice, prikladnu obuću i odjeću te vodu. U slučaju kiše akcija će biti odgođena.
Informacije o događaju možete pratiti i putem Facebook eventa.
Akciju zajednički podupiru: Crveni križ Labin, Društvo podvodnih aktivnosti Rabac, Građanska inicijativa Volim Prtlog, Komunalno poduzeće 1.maj, Labin – zdravi grad, LAGUR Alba/LAG Istočna Istra, Mjesni odbor Labin gornji, Turistička zajednica Grada Labina te Udruga za mlade Alfa Albona.