Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali Valentino Stepčić pokreće nogometni Kamp u Nedešćini

Valentino Stepčić pokreće nogometni Kamp u Nedešćini

Ovog prosinca, točnije od 06. do 08. 12. 2019. godine, u Nedešćini kraj Labina održava se nogometni kamp „Step by step Soccer 2019“, na nogometnom igralištu Jedinstvo Omladinac u suradnji s HNK Rijeka koja  nudi mogućnost dvojici igrača odlazak na sedmodnevni trening kamp s klubom u navedenim uzrastima, ukoliko struka odluči da igrači zadovoljavaju kriterije zadane od strane kluba. Začetnik projekta je Valentino Stepčić, bivši nogometaš Rudara HNK Rijeke, Istre 1961 i HNK Zagreba i HO Soccer.

Kamp je namijenjen djeci (mogu se prijaviti i nogometašice) od 9 do 14 godina s područja Labinštine, a cilj mu je omogućiti djeci prigodu da steknu zdrave nogometne navike i radnu etiku kako bi lakše ostvarili svoje nogometne i životne ciljeve te našu Labinštinu uzorno i ponosno predstavljali na najvećim nogometnim pozornicama.

Program je sastavljen od pet treninga u trajanju od dva sata, učenju tehnike i taktike, atletskoj snazi i izdržljivosti, zabavi i simuliranja dana jednog pravog profesionalnog nogometaša. Kamp će posjetiti mnogi igrači i treneri Prve HNL, nutricionisti i atletski treneri.

Planirani broj djece je između 30 i 40, a rad će se odvijati u dvije ili tri grupe. Prijaviti se mogu i vratari, a sponzor kampa HO Soccer omogućiti će i nagrade za njih. Cijena kampa iznosi 699 kuna. Mali nogometaši će uz ostale poklone iznenađenje, dobiti i trenerke za treniranje, a Kamp će posjetiti i Andrej Prskalo, te treneri Velimir Radman, Damir Milinović, Doris Fonović, Elvis Peršić i mnogi drugi…

Generalni sponzor kampa je tvrtka Rakos, a službeni fotograf i sponzor je Foto Festival. Prehrana djece biti će organizirana u Restoranu Placa u Nedešćini, a spomenuti treba i ostale sponzore: CB Veteran, Autodijelovi Trumić, Pizzeria Napoli, Fasade Begić, CB Me Gusta i HO Soccer.

Prijave se mogu izvršiti na WhatsApp ili Viber broj +49 173 842 8155 te na mail Stepbystepsoccer2019@gmail.com.