Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Istra Bogata ponuda dočeka na otvorenom

Bogata ponuda dočeka na otvorenom

Kako nam se studeni polako približava svom kraju, počinje i prosinačko veselje te planovi za najluđu noć u godini. Čitajući novosti i objave o proslavama u bližim nam gradovima, sigurni smo da će i ove godine doček proći uz puno zabave, plesa i veselja.

Porečane i mnogobrojne goste u 2020. godinu svojim će hitovima uvesti jedna od najvećih zvijezda hrvatske scene – Severina. Osim tradicionalnog velikog dočeka na Trgu slobode uz Severinu, na Trgu Matije Gupca održat će se paralelni doček uz DJ Stanka Bondžu, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, a za reprizu dočeka već je rezerviran Night Express.

Kao i u Poreču, i Opatija nudi zabavu za sve generacije, a ove godine organiziraju čak četiri dočeka na otvorenom. Glavni doček će biti ispred Gradske tržnice gdje se za sve željne dobre zabave organizira “Opatija tribute to the legends”: s cover bendovima Queen Real Tribute, Abba Real Tribute i gostima. Ispred U. P. Juraj Šporer Nova će se dočekati uz Grooverse, a na Ljetnoj pozornici uz Dellboyse. Mislilo se i na djecu, pa će tako biti organiziran i Dječji doček, koji doduše ipak započinje nešto ranije.

I Rovinj će četvrtu godinu zaredom dočekati Novu na otvorenom, i to na Trgu maršala Tita, koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija. 

Bit će ludo i u Puli. I ove godine, Pula već tradicionalno organizira Rocktaratu, ciklus rock koncerata koji se odvijaju na Portarati. Ove će ih godine biti 18, održavat će se svakog petka i subote, a u skloput toga čast da Puležane uvede u Novu godinu pripala je Šajeti. Osim toga, Nova će se godina na Forumu dočekati i uz Zabranjeno pušenje i predgrupu Le Monde, a za doček u podne najavljena je pulska skupina Nola. 

Svi koji će krenuti put Rijeke, neće ostati razočarani. Rijeku će zabavljati Dubioza kolektiv i Nina Badrić, koji su glavni headlineri glazbenog programa za doček nove godine na otvorenom u Rijeci. Doček će upotpuniti i nastup riječkog benda mlađe generacije, no još uvijek nije donesena odluka tko će uveličati doček kojim Rijeka uplovljava u 2020. kad će ponijeti titulu europske prijestolnice kulture.