Home LABIN Labin - ostalo Startaj u Start-up akademiji!

Startaj u Start-up akademiji!

Nakon prvog izdanja u kojem je sudjelovalo preko 300 sudionika i 50 predavača, kreće nova sezona Startup akademije!

Krenula je prava mala startup revolucija u Istri, a organizatori za drugo izdanje najavili su brojne novosti!

Sudionicima će podršku pružati mentori iz različitih područja (kao što su marketing, IT, financije, prodaja i dr.), uključuju se i međunarodni predavači i investitori, povećava nagradni fond, a najbolji timovi imat će podršku u razvoju i realizaciji i nakon samog završetka akademije.

Bez obzira na to bavite li se već poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja, ali i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Usvoji nova znanja

Akademija namijenjena i onima koji trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije i networkinga. Tako svi zainteresirani kroz 3 dana održavanja radionice mogu naučiti o pametnom poslovnom planiranju, zakonodavnim okvirima i pravnim oblicima poduzetništva, prezentaciji poslovne ideje, digitalizaciji poslovanja i prodaje te pogodnostima za poduzetnike koje će im olakšati poslovanje.

Ovogodišnja akademija se u Labinu održava u periodu od 26. do 28. studenoga 2019. godine, a prijave su otvorene na linku.

Osim u Labinu, Start-up akademija se organizira i u Vodnjanu, Poreču, Rovinju, Puli, Buzetu, Umagu te Bujama.

Sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), imaju je priliku razraditi kroz radionice te mentorstvo profesionalaca te dobiti podršku za njenu realizaciju.

Početni kapital od 20.000,00 kn

U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu).

Nagradni fond iznosi 20.000 kn, a u cijelosti ga osigurava Istarska razvojna agencija povodom 20 godina postojanja! Odluku o pobjednicima donosi žiri sastavljen od domaćih i međunarodnih investitora, bankara, poduzetnika te potpornih i obrazovnih institucija.

Organizatori ove Start up akademije su Start-Up udruga, Istarska razvojna agencija (IDA) te 7 gradova i općina u kojima se ista održava. Partneri projekta su Zagrebačka banka, HBOR, SAS knjigovodstvo, 360 agencija i Amfiteatar. Medijski pokrovitelji su TV Nova, Glas Istre, Radio Pula, eIstra.info i portal InspireMe.hr.

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranici, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com ili na 098 965 2335.