Home LABIN Labin - ostalo Besplatno savjetovalište za prehranu

Besplatno savjetovalište za prehranu

Jeste li znali da u Labinu djeluje Savjetovalište za prehranu? Održava se dvaput mjesečno, besplatno je, za dolazak nije potrebna uputnica. Također, otvorena je za sve zainteresirane osobe, nevezano koje su dobi.

Inače, Savjetovalište za prehranu u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije (ZZJZIŽ) uspostavljeno je još 2017. godine, dok je u Labinu započelo s radom u siječnju 2018. godine. Osim u Labinu, održava se i u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Bujama i Poreču.

Uz financijsku podršku Grada Labina i Labin Zdravog grada, aktivnosti Savjetovališta u Labinu provode se u prostorijama Higijensko epidemiološke službe (HES) unutar Ispostave Istarskih domova zdravlja u pravilu dvaput mjesečno (srijedom) od 13.00 do 19.00 sati, u unaprijed utvrđenim terminima, osim tijekom srpnja, kolovoza i prosinca kada se održava jednom mjesečno. 

U siječnju su organizirana 2 termina, 15. i 29.siječnja, a svoj termin možete rezervirati putem sljedećih kontakta: 052 529 022, 099 380 4545 i savjetovaliste@zzjziz.hr.

U rad Savjetovališta uključeni su brojni stručnjaci ZZJZIŽ (magistra nutricionizma, liječnici epidemiolozi, specijalisti školske medicine, psiholozi) koji će svojim savjetima i preporukama pružiti podršku svim korisnicima, naučiti ih i ojačati u cilju poboljšanja i očuvanja vlastitog zdravlja.