Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Opera pušta elektroniku

Opera pušta elektroniku

Kultni riječki klub “Opera” u podrumu Teatra Fenice polako se revitalizira! Prethodno poznat i kao “Plavi Jadran” i “Europa klub”, tijekom desetljeća postojanja imao je mnoge namjene, a u posljednje vrijeme sve češće služi onoj izvornoj – postaje koncertna i plesna pozornica!

Kako prenosi rijecanin.hr, posljednjeg petka u siječnju održat će se pravi party elektroničke glazbe, i to s vrlo uglednim izvođačima, među kojima je svakako prva zvijezda Mike Vale, slovenski tech-house DJ koji stječe sve veću popularnost širom svijeta.

Mike Vale može se pohvaliti remiksevima na vrhu Beatport ljestvici ali i ubojitim DJ-setovima – od Ultra Europe do Ministry of Sound i Carla Coxovog Revolutiona u Space Ibizi. Kako prenose organizatori, njegov Beatport House # 1 kojeg je zaradio ovog ljeta s remiksom pjesme ‘’Music Is The Answer’’ Dannyja Tenaglie mogao se čuti na Coachelli i EDC Las Vegasu, a podržali su ga: Fisher, Chris Lake, Claptone, Hot Since 82., Erick Morillo, BBC Radio 1 i mnogi drugi.

“Opera reopening w/ Mike Vale” održat će se u petak 31. siječnja od 23:00 do 06:00 sati u posve jedinstvenom prostoru u samom srcu Rijeke, a ulaznice je moguće nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kn u Entrio sustavu.