Home STARE KATEGORIJE Općine - Kršan Kršanci objavili javni poziv za programe, projekte, aktivnosti i manifestacije

Kršanci objavili javni poziv za programe, projekte, aktivnosti i manifestacije

Obavještavamo da je Općina Kršan putem službenih internetskih stranica objavila Javni poziv „Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge na području Općine Kršan za 2020. godinu“.

Pravo podnošenja prijedloga na javni poziv imaju sve udruge, neprofitne organizacije i ustanove koje su osnovane ili djeluju na području Općine Kršan,  ili obavljaju djelatnosti od interesa za Općinu Kršan i koje su do datuma prijave na Javni poziv registrirane kao neprofitne organizacije najmanje godinu dana.

Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti jedan program, projekt, aktivnost ili manifestaciju u okviru ovog Javnog poziva, na razdoblje provedbe u vremenu od 1.01.2020. do 31.12.2020. godine. Općina Kršan financirat će sljedeće programe, projekte, aktivnosti i manifestacije:

– Djelatnost kulturno-umjetničkih društava

– Djelatnost sportskih klubova

– Djelatnost udruga s područja socijalne skrbi i humanitarne zaštite 

– Poticanje poljoprivrede

– Poticanje turizma

Za financiranje projekata u okviru ovog Javnog poziva, raspoloživ je iznos od 980.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti je 500,00 kn, a najveći iznos je 300.000,00 kn.

Projekti se mogu financirati u iznosu ukupnih prihvatljivih troškova projekta, pri čemu potencijalni prijavitelji mogu osigurati sufinanciranje i iz drugih ili vlastitih sredstva. Prijave se šalju preporučenom poštom ili se dostavljaju osobno u zatvorenoj omotnici u pisarnicu Jedinstvenog upravnog odjela svakim radnim danom u redovno radno vrijeme na adresu: Općina Kršan, Blaškovići 12, 52232 Kršan. Rok za podnošenje prijava je 13. ožujka 2020. godine.