Home STARE KATEGORIJE Sport - Ostali Pet medalja za judaše labinske Meta

Pet medalja za judaše labinske Meta

Dana 08. veljače u Zagrebu, Podsused, sportska dvorana Sutinska vrela, u organizaciji judo kluba Black belt održano je međunarodno judo natjecanje na kojem je nastupilo 8 natjecatelja judo kluba Meto Labin, te su osvojili 5 medalja. Na natjecanju su nastupila 43 klub te 408 natjecatelja.

U uzrastu dječaka i djevojčica U12 – 2009. i 2010. godište do 30 kilograma nastupio je Lucas Janjić koji je izgubio borbu za treće mjesto i završio na petom mjestu. U kategoriji do 50 kilograma peto mjesto je zauzeo i Giovani Carić, također izgubivši borbu za medalju. U kategoriji do 55 kilograma Christiano Mariano osvojio je treće mjesto i brončanu medalju dok je Fran Baćac završio na petom mjestu.

Djevojčica Ajla Šahdanović do 32 kilograma odlično se borila da bi na kraju izgubila finalnu borbu te je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju. U uzrastu dječaka i djevojčica U14 – 2007. i 2008. godište do 36 kilograma sjajno se borila Zita Lukšić i osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju. U kategoriji do 40 kilograma Evelin Baćac je završila na petom mjestu dok je do 48 kilograma Marisa Janjić osvojila brončanu medalju.

Marisa je nastupila u duplom startu te je u uzrastu U16 mlađe kadetkinje također pokazala da njezino vrijeme tek dolazi te je i tu osvojila brončanu medalju. Natjecatelje je vodio trener Denis Alićajić. Uprava kluba zadovoljna je nastupom njihovih članova.