Home LABIN Labin - ostalo Upoznajte se s mogućnostima pokretanja Start up poduzeća, ovog četvrtka u Labinu!

Upoznajte se s mogućnostima pokretanja Start up poduzeća, ovog četvrtka u Labinu!

Grad Labin Vas poziva na jednodnevnu edukaciju na temu Izvori finananciranja start up poduzeća koja će se održati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice u Labinu, na adresi Rudarska 1, u četvrtak, 27. veljače 2020. sa početkom u 10:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 14.00 sati.

Edukacija je naimjenjena svim postojećim poduzetnicima i onima koji to tek namjeravaju postati, a financira se iz sredstva proračuna Grada Labina za 2020. godinu, Programa jačanja gospodarstva za 2020. godinu.

Cilj edukacije je upoznati polaznike s mogućnostima pokretanja start-up poduzeća; važnosti financiranja start-up poduzeća; odnosom start-up poduzeća prema banci; instrumentima financiranja – kreditne linije HBOR-a i instrumentima financiranja – HAMAGBICRO, te s vlastitim izvorima financiranja start-up poduzeća u RH i financiranje start-up poduzeća od strane Venture Capital i Private Equity fondova.

Edukaciju će voditi Zrinski Pelajić, magistar ekonomskih znanosti, vlasnik konzultanske tvrtke Illyricum savjetovanje d.o.o. , predavač je na Visokoj školi za financijski menadžment u Zagrebu (RRiF), te na POU ALGEBRA. Autor je brojnih stručnih članaka i rasprava tematski vezanih za financijskih tržišta i financijskih instrumenata, investicijskih fondova mirovinske reforme, javno privatnog partnerstva, projektnog financiranja, područje razvoja menadžerskih vještina, konkurentnosti, strategije poduzeća i strateškog upravljanja te koncepta razvoja klastera.