Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Istra Dani komunikacija ove godine u listopadu

Dani komunikacija ove godine u listopadu

Organizacijski tim Dana komunikacija je danas svoje posjetitelje obavijestio kako se festival koji se trebao održati za mjesec dana, zbog koronavirusa prebacuje na listopad. Ovogodišnje izdanje koje je silom prilika postalo jesensko, održat će se od 29.do 31.listopada.

Kako navode, uz sav njihov optimizam nije trebalo previše vijećanja da donesu odluku o održavanju festivala u nekom drugom terminu, a radi preporuka Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa širenjem koronavirusa.

Kako su i kompanije u kojima radi dio predavača i sudionika zabranile putovanja, kao i sudjelovanja na većim okupljanjima, odabirom novog termina pridružili su se cijelom nizu drugih međunarodnih i domaćih događanja koja, stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog pojedinca, održavanje prilagođavaju trenutno neizvjesnim okolnostima. 

Ističu kako sve kupljene kotizacije, kao i Maistrini smještajni kapaciteti i dalje vrijede za novi termin u listopadu. Navode i da nastavljaju i dalje s pripremama za festival te najavljuju kako će ovo vrijeme koje su dobili iskoristiti da festival učine još boljim, a program posebnijim.