Home STARE KATEGORIJE Kultura - Glazba Franka s bratom pozvala ljude da ostanu kod kuće

Franka s bratom pozvala ljude da ostanu kod kuće

Posljednjih dana vidjeli smo mnoge poznate osobe koje su live streamom koncerta iz svog dnevnog boravka pozivali građane da ostaju u svojim domovima i tako se štite od mogućnosti zaraze. Samo neki od njih koji su se uključiti u #stayhome inicijativu bili su Chris Martin iz benda Coldplay, John Legend, Justin Bieber, ali i mnogi drugi. Njima se danas na neki način pridružila i naša Franka Batelić sa svojim bratom koji su održali koncert za svoje slušatelje iz (kako saznajemo iz videa) dnevnog boravka njihove none. Frankin video je samo jedan od videa postavljenih u online sferi u sklopu velike akcije pod nazivom #zajedno24sata koju je osmislio portal 24 sata s ciljem podrške onoga što je trenutno najviše na cijeni –  ljudskosti.

Svoje riječi ohrabrenja, poruke koje pozivaju na zajedništvo, solidarnost i odgovornost, uputili su ljudi iz raznih društvenih krugova- od ministara, političara i glazbenika do modela, pjevača, influencera i ostalih javnih osoba.

Frankin i Nikolin koncert možete vidjeti na linku, a ovakve akcije dokaz su da se u najkriznijim situacijama javljaju neke od najvažnih ljudskih vrijednosti- solidarnost i spremnost na pomaganje.