Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Gledajte filmove u izolaciji!

Gledajte filmove u izolaciji!

Uslijed nastale situacije izazvane pandemijom koronavirusa, mnogi su pružatelji servisa ponudili besplatno svoje usluge kako bi ljudima na neki način olakšali vrijeme provedeno u samoizolaciji. S obzirom da je vikend pred vratima, a predstoji nam i najavljena promjena vremena, dajemo vam par ideja kako kvalitetnije popuniti svoje vrijeme provedeno u kući.

Zagrebački RESTART solidarno se pridružIo nastojanjima za održavanjem javnog zdravlja otvarajući bogatu online doku-riznicu Restart labela s 20 potpuno besplatnih naslova dok je ostatak kolekcije sa stotinjak raznolikih dokumentarnih filmova dostupan za gledanje uz minimalnu naknadu. Ovu organizaciju koja se bavi produkcijom, edukacijom, distribucijom, prikazivalaštvom i tehničkom pomoći za izradu i promociju dokumentarnog i igranog filma možete upoznati na njihovim službenim stranicama. Želite li gledati filmove, možete to učiniti na stranici volimdokumentarce.net. Kada odaberete film, kliknete isključivo na opciju RENT, pa APPLY PROMO CODE i tu upisujete kod DOKU-IZOLACIJA s kojim ostvarujete popust ili besplatno gledanje. 

I Kino Mediteran besplatno je ponudilo 38 sati vrhunskog filma! Na linku možete pogledati 22 odlična filma prikazana na Festivalu mediteranskog filma Split, ali i nagrađena diljem svijeta. Odaberite film ovdje, iskoristite promo kod KARANTENA i uživajte u filmu.

Popularni festival dokumentarnog filma Zagreb DOX koji se nedavno trebao održati, na veliku žalost publike zbog novonastale situacije bio je otkazan. Kako bi publika i dalje uživala u dokumentarnim filmovima, produkcijska kuće nezavisnog dokumentarnog filma Factum koji organizira navedeni festival, dala je na besplatno gledanje 5 najpopularnijih naslova iz njihove produkcije. Filmove Godina hrđe, Djeca tranzicije, Generacija ’68, Goli te Dum spiro spero možete pogledati ovdje uz kôd OSTANIDOMA .

Uživajte u gledanju i budite odgovorni prema sebi i svojima!