Home STARE KATEGORIJE Zanimljivosti - Hrvatska Dodjela Ideje X, Mixx i Effieja putem FB livea

Dodjela Ideje X, Mixx i Effieja putem FB livea

U danima kada su zdravlje i dobrobit svih građana od ključne važnosti, komunikacijska industrija iz svojih će se domova osvrnuti na najbolje projekte u protekloj godini. Ono što do sad nisu napravili veći festivali, napravit će Dani komunikacija. Kao odgovor na trenutnu situaciju i odgođen event, umjesto uobičajene dodjele nagrada, one će biti dodijeljene putem FB livea.

Organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) pozivaju da se pridružite publici koja će tijekom dvije večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobjednika natjecanja IdejaX i MIXX održat će se danas, 16. travnja u 21 sat, a o pobjednicima natjecanja Effie doznat ćete 17. travnja u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija.

Pobjednici će i u ovoj prilici moći održati svoje pobjedničke govore, stoga ne propustite priliku sudjelovati na prvom online proglašenju dobitnika nagrada hrvatske komunikacijske industrije. Kako poručuju, dodjelu će kao što je to do sada već uobičajeno voditi Ida Prester, no ovoga puta odradit će to iz svoje kuhinje.