Home STARE KATEGORIJE Kultura - Glazba Poslušajte Frankinu pjesmu “Nedodirljivi” u akustičnoj izvedbi

Poslušajte Frankinu pjesmu “Nedodirljivi” u akustičnoj izvedbi

Franka je nedavno predstavila novu pjesmu “Nedodirljivi” s aktualnog albuma “Franka”. Kako kaže, “Nedodirljivi” je pjesma koja je čekala svoj trenutak da postane singl, a u vremenima kada je svima prijeko potrebna toplina i sigurnost, pravi je trenutak za ovu iskrenu i nježnu priču.

Čini se da je pjesmu već ranije prepoznala publika (jer su se Franki često fanovi javljali i tražili da ju otpjeva), ali i Frankin tim, koji je smatrao kako “Nedodirljivi” zaslužuje biti singl. Glazbu i aranžman inače potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević, već dobro uigran te provjereni autorski tim zaslužan za brojne Frankine hit singlove.

Zanimljivost je da uz najavu studijske album verzije, objavljena i bonus verzija “Nedodirljivi (#ostanidoma acoustic)”, u kojoj Franka svira klavir, a njezin brat Nikola gitaru i prateći vokal. Pjesma je postavljena sinoć na njenom YouTube kanalu, a video ovih glazbenika koji stvaraju u kućnoj atmosferi sniman je upravo u njihovom rodnom domu u Rapcu.

Uz video na YouTubeu stoji Frankin potpis: “Nikola & ja. Od nas doma, za vas doma. Nedodirljivi… srce mi je na mjestu. Pjesma za moju dušu! Napokon je dobila svoju šansu! Hvala sto ju volite!“. 

Nema sumnje da je pjesma predivna i da će polučiti uspjeh, no složit ćemo se da od dvije verzije, zasigurno će ona akustična ipak biti draža publici što već sada potvrđuju brojni oduševljeni komentari fanova na društvenim mrežama.