Home OPĆINE Pićan DJEČJI VRTIĆ LIŠNJAK | Roditelji vrtićke djece s Pićanštine, ispunite anketni upitnik!

DJEČJI VRTIĆ LIŠNJAK | Roditelji vrtićke djece s Pićanštine, ispunite anketni upitnik!

Općinsko vijeće Općine Pićan je na sjednici održanoj dana 15. travnja 2020. usvojilo Odluku o osnivanju Dječjeg vrtića „Lišnjak“ Pićan, što znači da su započeli proces osnivanja općinskog dječjeg vrtića. S tim u svezi, Općina Pićan od 01. rujna 2020. godine više neće biti u mogućnosti sufinancirati rad Dječjeg vrtića „Mali medvjed“ Pićan.

Postupak osnivanja vrtića je još uvijek u tijeku, te se stoga upisi djece u vrtić neće moći provesti dok se ne provede zakonska procedura koja dopušta rad novog Dječjeg vrtića „Lišnjak“. Međutim, kako bi bili prikladno i pravovremeno pripremljeni za početak rada, objavili su ovu anketu o zainteresiranosti roditelja za upis djece u Dječji vrtić „Lišnjak“ Pićan, te su im potrebni podaci o djeci potencijalnim polaznicima.

Ukoliko biste željeli Vaše dijete upisati u Dječji vrtić „Lišnjak“ u pedagoškoj godini 2020./2021., mole Vas da ispunite anketni upitnik koji možete preuzeti sa web stranice Općine Pićan www.pican.hr ili osobno u Općini Pićan. Ispunjeni obrazac pošaljite e-mailom na martina.bilic@pican.hr, poštom na adresu Općine Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan ili dostavite osobno u Općinu Pićan.

Anketa je otvorena od 06. do 27. svibnja 2020. godine. Ispunjavanje obrasca ne obvezuje roditelje na bilo koji način, već služi samo u informativne svrhe. O svim daljnjim postupcima i informacijama vezanim uz Dječji vrtić, pravovremeno ćemo obavještavati sve zainteresirane roditelje.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite e-mailom na martina.bilic@pican.hr ili telefonom na 052/887-054 ili 099/200-0041 (Martina Bilić).