Home LABIN Gradonačelnik IPAK SE RJEŠILO | Glavičić maturantima: “Potruditi ćemo se da dok prolazite...

IPAK SE RJEŠILO | Glavičić maturantima: “Potruditi ćemo se da dok prolazite ulicama našeg grada, cesta bude zatvorena za promet!”

Nakon što su maturanti putem Facebooka zamolili ljude za razumijevanje u petak zbog toga što su htjeli napraviti tradicionalni oproštaj gradskim ulicama, a nisu dobili dozvolu Grada Labina, vrlo se brzo oglasio i labinski gradonačelnik Valter Glavičić, s optimističnim vijestima:

„Dragi maturanti, nažalost, mnoge okolnosti su se posložile da vam ova školska godina ne bude najljepša, a upravo takva je trebala biti. Sjećam se kako je to kad si maturant, i kad u posljednjim danima nastave postaneš svjestan da ovime okrećeš novu stranicu u svom životu. Želim vam svima da vam ta, iduća, stranica u životu bude uspješna i pozitivna.

A sada, kad nam pozitivna epidemiološka slika to dopušta, želim da u petak savjesnim i odgovornim druženjem obilježite svoj zadnji dan nastave, i ne brinite, Grad Labin vam neće okrenuti leđa, nego ćemo se potruditi da u kratkom periodu dok prolazite ulicama našega grada, cesta bude zatvorena za promet.

Vidimo se u petak na trgu u Starom gradu“, poručio je gradonačelnik Labina Valter Glavičić.