Home GOSPODARSTVO Novi IDA-in online panel: Poslovanje u vrijeme globalnih izazova i što nakon...

Novi IDA-in online panel: Poslovanje u vrijeme globalnih izazova i što nakon ‘krize’?

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. nedavno je započela s provedbom projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’ putem kojeg će se održati i prvi panel na temu ‘Redovno poslovanje u vrijeme globalnih izazova – što za vrijeme i nakon krize?’.

U panelu koji će se održati 3.lipnja od 9:30 do 11:00 sudjelovat će Martina Baćac, regionalni voditelj terenske prodaje – Kompas d.o.o., Korina Siljan, nositeljica OPG-a Siljan i predstavnica Kampanjola d.o.o., Matija Ražem, potpredsjednik za poslovni razvoj – Infobip d.o.o. te Marko Ražem, voditelj prometnog sektora – COO – Zračna luka Pula.

Cilj ovog događanja je omogućiti malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima te svima zainteresiranima uvid u praktične primjere poslovanja i prilagodbe te buduće planove u okviru globalne gospodarske situacije uzrokovane tekućim javnozdravstvenim izazovima pojedinih gospodarstvenika u Istarskoj županiji u sektorima turizma, poljoprivrede, ICT-a te prijevoza.

Praćenje panela je besplatno za sve sudionike te je broj sudionika s obzirom na način provedbe neograničen, dok je prijava zbog projektne evidencije obvezna putem poveznice.

Više informacija o projektu i/ili radionicama možete pronaći na službenom webu, putem broja telefona +385 52 381 900 ili putem e-maila voditeljici projekta jelena.nikolic@ida.hr (Jelena Nikolić).