Home GOSPODARSTVO Gospodarstvo Labinštine Ogroman uspjeh Malinga na prestižnom Europskom natječaju Baumit Life Challenge 2020

Ogroman uspjeh Malinga na prestižnom Europskom natječaju Baumit Life Challenge 2020

Prije punih osam godina, 2012. Baumit je predstavio “Life” – svoju novu i od tada najširu paletu boja za fasade u Europi. Mašta, umijeće i boje doveli su do ideje o podizanju svijesti o arhitekturi i dobrom dizajnu na fasadi. Upravo tako se rodio Baumit Life Challenge, prestižna nagrada za arhitekte diljem Europe.

Baumit Life Challenge je natjecanje na kojem se svake druge godine dodjeljuju priznanja najljepšim i najkreativnijim Baumit fasadama u Europi. Sve projekte ocjenjuje stručni žiri koji je nominirao najbolje od najboljih za finalni događaj u Valenciji, sljedeće 2021. godine.

Između više od 300 prijavljenih projekata iz 25 zemalja našla su se čak dva projekta čiji je izvođač Maling d.o.o.: Villa Sveti Lovreč te Villa PS Deluxe smještena u okolici Medulina. Stručni žiri sastavljen od 13 eminentnih i neovisnih arhitekata iz cijele Europe zajedno sa glasovima publike odabrali su najbolje objekte iz svake kategorije, te je Villa Sveti Lovreč nagrađena drugom nagradom u kategoriji Obiteljskih kuća.

Neposredno prije završne ceremonije u Valenciji, žiri će se sastati i izabrati glavnog pobjednika Life Challenge nagrade za najljepšu fasadu Europe. Očekuje se da će događaj privući oko 500 gostiju iz svih 25 zemalja Baumita, s najboljim arhitektima, investitorima i partnerima Baumita, među kojima de se ondje nadi i predstavnici Labinske tvrtke Maling d.o.o.


FOTOGALERIJA