Home ISTRA Valamarova Valfresco Direkt online trgovina dostupna u Istri već od 8. lipnja

Valamarova Valfresco Direkt online trgovina dostupna u Istri već od 8. lipnja

Poreč, 5. lipnja 2020. – Valamar Riviera već od ponedjeljka pokreće Valfresco Direkt, online trgovinu s dostavom koja će biti dostupna svim građanima i turistima na području Istre. U ponudi Valfresco Direkta nalazi se široki izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica pod oznakom OPG Istra, tradicionalna polugotova i gotova jela iz Valfresco kužine i druge potrepštine koje inače kupujete u vašem marketu. Ukratko, Valfresco Direkt je domaća kužina i lokalna špeža koju možete po konkurentnim cijenama naručiti iz udobnosti Vašeg doma.

Ukusna i svježe pripremljena gotova i polugotova jela iz Valamarovog restorana La Pentola čiji meniji su dostupni na web stranici, dostavljat će se na području cijele Poreštine već od 8. lipnja. Valfresco nudi i usluge cateringa za razne svečanosti, rođendane, skupove i ostale evente, uključujući i ukusne i pristupačne marende za poduzeća.

Valfresco Direkt je online tržnica povrća, voća, mesa, mesnih i morskih delicija, sireva, mliječnih proizvoda, domaćih pašti, vina, craft piva, maslinovih ulja i brojnih drugih ekološki uzgojenih proizvoda.

Valfresco Direkt također dostavlja i tradicionalna jela iz Valfresco Kužine pa tako možete naručiti istarsku maneštru, žgvacet ili šugo od boškarina, pasticcio, svježe istarsko meso pripremljeno za roštilj te brojna druga jela poput juha, salata i domaćih kolača.

Valfresco dostava je dostupna svakog dana, uključujući nedjeljom i blagdanima, a dovoljno je da kupac izvrši narudžbu do 13 sati kako bi mu proizvodi bili dostavljeni već idućeg dana, uz mogućnost plaćanja  gotovinom pouzećem ili kartično online. Dostava naručenih proizvoda je do 20. lipnja besplatna za sve iznose, a nakon 20. lipnja ostat će besplatna za sve iznose kupovine iznad 300 kuna.  Valfresco Direkt također nudi dostavu gostima odnosno turistima u kućama za odmor, a Valfresco usluga pokreće se sredinom lipnja i u Valamarovim kampovima.