Home OPĆINE Kršan Čelnici Općine Kršan čestitali blagdan zaštitnika svojim žiteljima

Čelnici Općine Kršan čestitali blagdan zaštitnika svojim žiteljima

Valdi Runko, načelnik Općine Kršan

Da nema korona-situacija, u Kršanu bi ovog vikenda bila velika fešta. Međutim, nije moguće slavlje, pa je načelnik Valdi Runko poslao svoje i želje vijećnika povodom Dana Općine Kršan putem priopćenja:

„Poštovani žitelji Općine Kršan!

Ove godine Dan Općine i blagdan našeg zaštitnika, sv. Jakova, dočekujemo u drugačijem ozračju, bez tradicionalne manifestacije. Zbog epidemije koronavirusa i aktualnih epidemioloških mjera, brojne su godišnje, tradicionalne manifestacije otkazane pa tako i ova naša.

Najvažnije je zdravlje i mi ćemo se još malo strpjeti, a vrijeme za pravo druženje s prijateljima vjerujem da će uskoro doći. I kad smo kod koronakrize, još jednom zahvaljujem sugrađankama i sugrađanima na pridržavanju mjera i uputa u brizi za zdravlje svih nas.

Zahvala ide i općinskom, Županijskom i Nacionalnom stožeru civilne zaštite i svima uključenima,  osobito  medicinskom osoblju, koji su dio svog vremena i truda ugradili i ugrađuju, da se epidemiološka situacija, izgledno poboljša.

Okolnosti su nas ove godine spriječile da se okupljamo i družimo, ali nas ne mogu spriječiti u nastojanjima da zajedno radimo na razvoju naše zajednice.

Vjerujem da ćemo uskoro imati priliku „nadoknaditi“ susrete i druženja na kakva smo navikli, a do tada, pazimo na sebe i  brinimo se o zdravlju svih nas.

Čestitam Vam blagdan sv. Jakova, Dan Općine Kršan!”

Valdi Runko, Općinski načelnik

Zdravko Vidak, predsjednik Općinskog vijeća,

Članovi Općinskog vijeća Općine Kršan