Home ISTRA Sport IS LUD ZBUNJENOG | Navijači Orijenta 1919 s njim žele i u osmu...

LUD ZBUNJENOG | Navijači Orijenta 1919 s njim žele i u osmu ligu, ali na Krimeji, a oni se u nedjelju bore za prvu na Kantridi!

Orijent 1919 i Istra 1961 ove nedjelje, s početkom u 20 sati, igraju prvu kvalifikacijsku utakmicu za ulazak u Prvu HNL. Psihološki rat kojeg vode klubovi već par dana dobio je Orijent 1919 pa će se tako prva utakmica igrati na Kantridi, a ne na Rujevici kako je prvotno objavio HNS.

Prije svega, Puljani su se žalili na stanje travnjaka jer su vjerojatno gledali utakmicu Opatije i Mladosti iz Petrinje gdje je bilo vidljivo da je isti u zaista lošem stanju. Međutim, vijest o tome da Kantrida ima sada prvoligašku licencu naljutila je mnoge.

Armada je bijesna zbog činjenice što to znači da preseljenje iz njihovog doma i nije imalo previše smisla, a Red Fuckersi, navijači Orijenta 1919, već su odavno rekli da ne vide smisao igranja na bilo kojem terenu osim na svojoj Krimeji. To pokazuje i transparent kojeg su svojedobno objesili – „S Orijentom i u 8. ligu na Krimeji”.

No, u nedjelju od 20 sati na terenu Kantrida snage će odmjeriti Orijent 1919 i Istra 1961, a susret će suditi Fran Jović iz Zagreba. Ivica Modrić i Luka Pušić, također iz metropole, biti će pomoćnici, a Ante Čuljak četvrti sudac. Funkciju VAR suca obavljati će Mario Zebec.