Home LABIN Restart koalicija na krilima IDS-a u Labinu ostvarila najbolji rezultat u državi

Restart koalicija na krilima IDS-a u Labinu ostvarila najbolji rezultat u državi

Povodom netom održanih parlamentarnih izbora u nastavku možete pročitati priopćenje GP IDS-a Labin..

Nakon što su stigli te su objavljeni potpuni rezultati održanih parlamentarnih izbora, jedan se grad u Hrvatskoj definitivno ističe po broju glasova Restart koalicije. Radi se o Labinu u kojem su se istoga dana održali dvoji izbori, odnosno uz izbore za Hrvatski sabor održali su se i izbori za Vijeća mjesnih odbora.

Ako sagledamo rezultate za hrvatski parlament, Labin je jasno dao do znanja svoje opredjeljenje koje nikad nije bilo upitno. Naime, Restart koalicija osvojila je više od 67% glasova, a Tulio Demetlika premoćno je osvojio broj preferencijalnih glasova iste liste.

Rezultati su očekivani obzirom da se godinama dokazuje kako je Labin bastion IDS-a, a to su dokazali i drugim osvojenim izborima istog dana. IDS je jedini u Labinu ponudio svoje ljude na raspolaganje te kandidirao svoje liste u svih sedam mjesnih odbora Grada Labina, te odnio pobjedu u svakome od njih. Zanimljiva je i činjenica koja ukazuje na stalan rast i rad ove stranke, ta da su ponuđene liste bile sastavljene od mnogih novih lica.

Kad se sve zbroji i oduzme, u labinskom IDS-u ne skrivaju zadovoljstvo.

„Drago nam je što su Labinjanke i Labinjani prepoznali IDS kao jedinu stranku koja djeluje na području kompletnoga grada Labina, uvažavajući svaki njegov dio na jednak način. Izrazito smo ponosni na ostvareni rezultat našeg kandidata Tulia Demetlike, koji je premoćno osvojio 47% glasova Restart koalicije u Labinu, a važno je i naglasiti da je labinskih 67% najbolji rezultat ove liste u cijeloj državi. Jednako je vrijedna i pobjeda na izborima za mjesne odbore gdje smo ostvarili apsolutnu pobjedu. Zahvaljujemo se svim našim sugrađanima koji su u nedjelju, unatoč ovim drukčijim uvjetima, izdvojili svoje vrijeme i svoj glas dali našim kandidatima.“ – zaključila je Dolores Sorić, predsjednica labinskog IDS-a.