Home LABIN Labin - ostalo RETROVIZOR | Prije točno godinu i pol svoj put započela je Labinska...

RETROVIZOR | Prije točno godinu i pol svoj put započela je Labinska Komuna – po njemu i nastavljamo!

Četvrtog veljače 2019. godine sa svojom je pričom krenuo portal Labinska Komuna. Dakle, danas ne slavimo rođendan, već činjenicu da smo nakon 18 mjeseci još uvijek „živi“, puni planova i projekata.

Prije svega, kao glavni urednik i osnivač projekta, želim se zahvaliti svima koji su u proteklih 18 mjeseci na bilo koji način pomogli portalu, a nije ih bilo malo. Labin i Labinština još su se jednom pokazali kao lokalitet gdje se mlade ljude ne „sapliće“, već im se pomaže, na više načina.

Analitika čitanosti govori da smo s današnjim datum privukli 112 087 različitih (!) posjetitelja što nas, naravno, čini veoma ponosnim, ali i daje nam za pravo da se nazivamo relevantnim. Mjesečno gledano, Labinsku Komunu otvori između 11 i 16 tisuća različitih posjetitelja, što nas diže i marketinški, iako su vremena takva kakva jesu. Iza nas je i gotovo 4000 objavljenih vijesti, od čega većina autorskih.

Za kraj, nastavljamo biti malo drugačiji, davajući prostora onima za koje smatramo da isti zaslužuju, trudimo se bježati od tračeva i „žutila“, a novinarski posao gledamo raditi dostojanstveno. „Sloboda ili ništa“, fraza je koju je prvi rekao televizijski voditelj i novinar Ivan Ivanović, a mi se u potpunosti vodimo njome.