Home LABIN Antikvarijat udruge “Krilo Labina” sljedeći petak na fizičkoj lokaciji

Antikvarijat udruge “Krilo Labina” sljedeći petak na fizičkoj lokaciji

Na Facebooku udruge “Krilo Labina” danas su obavijestili kako sljedeći petak njihov Antikvarijat seli iz online prostora na fizičku lokaciju.

Pojasnili su kako će u petak 18. rujna imati javnu prodaju knjiga koje su u posjedu njihovog Antikvarijata. Njihov štand tom će se prigodom nalaziti kod pošte na Zelenicama od 8:00 do 14:00.

Knjige iz raznih područja bit će moguće kupiti po vrlo povoljnim cijenama, i to od 5 kn do 200 kn za komplete. Iz udruge ovim povodom pozivaju da kupnjom podržite rad Udruge i pomognete im u ostvarenju njihovih planova, a to su izgradnja boravka i stambenih zajednica za djecu s posebnim potrebama.

Pojasnili su i kako će zbog organizacije javne prodaje online kupnja preko Facebook stranice biti moguća do utorka 15. rujna, dok će od srijede 16. do nedjelje 20. rujna stranica privremeno biti obustavljena zbog inventure i micanja sa stranice prodanih knjiga. Nakon toga, kao i do sada, nastavit će funkcionirati u online okvirima.

Otkrili su i kako će se na javnoj prodaji naći brojne knjige koje još nisu na našoj stranici!

Podsjetimo, udruga “Krilo Labina” okuplja roditelje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, a pokrenuta je kako bi djeca s teškoćama dobila drugi dom, mjesto gdje će se družiti, vježbati, napredovati i biti prihvaćeni. Kako bi ostvarili svoje ciljeve, pokrenuli su Antikvarijat, online mjesto na kojem prodaju rabljene knjige.

Dođite u petak, 18.rujna na Zelenice!